[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Webshop is gesloten tot het najaar

De webwinkel is tijdelijk gesloten. Het inpakken en  versturen van hoge planten is momenteel  te lastig, ze pas simpelweg niet meer in een doos of zijn dan veel  te kwetsbaar.

Planten zijn wel af te halen op de kwekerij. Een bezoek aan de kwekerij is sowieso de moeite waard. Het assortiment dat niet online te vinden is vele male groter. Wilt u de planten  toch liever verstuurd hebben en vindt u het niet erg als de planten terug geknipt worden, neem dan even contact met me op.

De kwekerij is verhuisd.

De kwekerij is verhuisd naar Wapenveld. Ik heb daar een prachtige nieuwe plek gevonden.  Op landgoed Winfried binnen de muren van de oude kwekerij en moestuin zal ik verder kweken. De tuin is omzoomd door grote bomen voor de benodigde schaduw, maar ik heb nu ook meer zonnig plekken tot mijn beschikking. Vanaf het voorjaar van 2022 is de kwekerij op donderdag, vrijdag en zaterdag te bezoeken.

Webwinkel

U kunt hier online planten bestellen door op Planten te klikken of in het menu bovenaan. Ik heb geprobeerd de planten zo te beschrijven zodat u een goed idee krijgt wat u koopt. Ik hoop dat ik mijn enthousiasme voor deze planten op u over breng en dat u bij het lezen hiervan zult denken: Deze plant wil ik ook hebben!

Specialiteiten

Alle planten worden door mij zelf in de tuin uitgeplant en getest op hun kwaliteiten. Ik probeer het koren van kaf te scheiden en alleen de cultivars die iets extra hebben voor u te selecteren. De kwekerij ligt midden in het bos. Niet verwonderlijk dus dat schaduwplanten een van mijn specialiteiten is. Lees hier meer over schaduwplanten.

Ik heb langzaam aan ook leuk collectie winterharde siergembers  te koop staan. Hedychium, Cautleya en Roscoea, de meeste soorten kweek ik in grote potten waardoor ze niet te versturen zijn.

Kwaliteit

Al mijn planten worden door mijzelf vermeerderd door ze te zaaien, te stekken of ze te delen. Mijn planten zijn van hoge kwaliteit. Ze krijgen de tijd om zich op natuurlijke wijze te ontwikkelen. Hierdoor zullen ze goed doorworteld zijn en in uw tuin makkelijk door groeien. De planten worden niet opgejaagd of voorgetrokken. Uiteraard gebruik ik geen gif of andere rotzooi om ziektes of ongedierte te bestrijden. Als planten binnen twee maanden na ontvangst toch zouden sterven krijgt u uw geld terug gestort.

Advies nodig?

Heeft u wat hulp nodig bij het inrichten van uw tuin? Of enkel wat plant suggesties nodig? Ik help u graag met maken van een beplantingsplan of tuin ontwerp. Advies kan per mail maar ik kom net zo graag bij uw langs.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1487946491861{padding-top: 35px !important;padding-bottom: 35px !important;}”][vc_single_image image=”1362″ img_size=”400×400″ alignment=”center” style=”vc_box_border”][vc_widget_sidebar sidebar_id=”canvas-sidebar”][/vc_column][/vc_row]