Bezorging

  • Voor bestellingen in  Nederland rekenen we 10 euro verzendkosten.
  • Wilt u de planten naar het buitenland verstuurd hebben? Geen probleem, neem dan even contact met ons op.

Afhalen

Planten ophalen kan natuurlijk ook. Ik werk echter op onregelmatige tijden, dus bel (06-8113 1819) om af te spreken wanneer u wil langs komen. Dan controleer ik meteen even of de planten nog voorradig zijn om teleurstellingen te voorkomen.

Het adres is lastig te vinden. Maar met onderstaande beschrijving moet het wel lukken.

Komende uit de richting Wezep moet u de Bovenheigraaf volgen tot u aan uw linkerhand een begraafplaats krijgt. Meteen na de ingang van de begraafplaats moet u linksaf slaan het bos in. Een oud klinkerweggetje moet u ongeveer 300 meter volgen to u bij een aantal huizen komt. Het is bij het huis met het rode dak.

 

Betalen

Betalen van de planten hoeft pas na ontvangst van de planten. Bij de doos met planten treft u de factuur aan. Zou u het geld binnen twee weken aan ons willen overmaken.

Garantie

Het kan altijd gebeuren dat planten toch dood gaan. Bent u niet te tevreden over de geleverde planten neem dan contact op met ons door een mail te sturen naar info@pietersplanten.nl Planten die binnen twee maanden na ontvangst sterven worden door ons vergoed. Het kan gebeuren dat planten wat beschadigen door het transport, onze planten zijn sterk en zullen hiervan gemakkelijk kunnen herstellen.